Despre noi

Credem că lucrurile bune încep acasă, în intimitatea spațiului în care simple materiale și culori devin expresie a unui modus vivendi. „Acasă” e despre tine, despre „ai tăi”, cei dragi, despre povești, vise și împliniri. Toate, ale tale, personale, trăite în bucătăria practică și complet utilată, în dormitorul pe care l-ai visat mereu, în jurul mesei din fiecare seară.

Mobila Online este o afacere de familie ce produce și comercializează în Bucuresti mobilă la comandă, cu capital 100% românesc, un business în care familia și dinamica acesteia ocupă rol principal și sunt sursă de inspirație pentru găsirea echilibrului între inovație, calitate și pret. Ne dorim mereu să respectăm criteriile de confort și eleganță, să livrăm originalitate și să valorificăm la maxim orice spațiu.

Materiale precum PAL-ul dublu melaminat de diverse grosimi si zeci de nuante, MDF-ul vopsit(mat sau lucios), MDF-ul infoliat(mat, lucios sau textura de lemn), MDF-ul sau PAL-ul furniruit se regasesc in amenajarile clientilor nostrii in combinatii armonioase cu zeci de accesorii si elemente de feronerie atent selectate.

Iar succesul se reflecta in proiectele de anvergura realizate pentru institutii publice ori pentru clientii care revin cu incredere pentru noi si noi comenzi. Si asta pentru ca MOBILA ONLINE a inteles ca, indiferent de context, clientul iti este cel mai bun partener de business.

Toate drepturile rezervate MOB HOME © 2022 | Designed by DPIXEL AGENCY